Team working Hero
Over ons

Onze Visie

Als Go-Trex vinden we het belangrijk om te doen waar we goed in zijn en dat is bedrijven compleet ontzorgen op het gebied van ICT. We zorgen ervoor dat je als organisatie online, bereikbaar, veilig en productief blijft. Dit doen we door een compleet pakket aan ICT-diensten beschikbaar te stellen welke bijdragen aan deze kernwaardes.

Bereikbaar

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk bereikbaarheid voor een organisatie is vandaag de dag. Als een organisatie niet bereikbaar is verliest het tijd en geld, zo simpel is het. Ben je zelf vaak buiten de deur? geen enkel probleem wij zorgen ervoor dat je bereikbaar bent met het zakelijk nummer op je mobiele telefoon. Is je internetverbinding uitgevallen op kantoor? Ook voor dit scenario hoef je je zich  zorgen te maken je zakelijk nummer kan namelijk elk moment doorgeschakeld worden naar een mobiel telefoonummer. Als de internetverbinding ook door ons geleverd word reserveren we kosteloos 5 Mbit/s van de bandbreedte voor het VoIP verkeer zo kan het optimaal belasten van de internetverbinding nooit een nadelig effect hebben op al je  VoIP gesprekken. Je blijft dus bereikbaar.

Online

Doordat we nauw samenwerken met een groot aantal carriers kunnen we door heel Nederland zakelijk internet leveren. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste internetverbinding voor je bedrijf. We werken niet alleen samen met de grote bekende carriers maar ook de lokale initiatieven. Hierdoor weet je dus zeker dat je nooit teveel betaald voor je internetaansluiting.

Termen waaronder Redundantie, Dual-Homed, Multi-Homed, Dual-Multihomed, Back-up verbindingen zijn ons heel erg bekend. We hebben de juiste kennis en tools in huis om ervoor te zorgen dat u echt altijd online bent en blijft. 

Hero working
SCRUm working

Productief

Werknemers zijn vaak een van de grootste kostenposten van een organisatie. Het is dus belangrijk dat ze zo efficiënt mogelijk kunnen werken, overal en altijd. Even snel een online-meeting bijwonen via Microsoft teams vanuit huis? Of verder werken aan een gedeeld Excel bestand na een etentje met een klant in het restaurant? Zolang je werknemers een werkende internetverbinding tot hun beschikking hebben kunnen ze overal en altijd bij hun bestanden en verder werken. Dit zorgt voor blije en productieve werknemers wat uiteindelijk resulteert in meer omzet binnenin de organisatie.

Veilig

Is jullie IT in eigen beheer? Door middel van security scans op IP-niveau of een scan op locatie kunnen we kwetsbaarheden in jullie netwerk en systemen detecteren en oplossen, op deze manier blijft de hele organisatie veilig. Werk je bij ons in de Cloud? Dan zorgen we er uiteraard voor dat je werkomgeving onderhouden en veilig blijft zodat je organisatie te allen tijde ongestoord door kan werken.

Background

We helpen je graag!

Heb je vragen over aansluiting, kosten, levertijden of wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan direct contact met ons op via :
088 303 54 20